Toe aan spanning? Lekker achteroverleunen met een automatische masturbator

Mannen en sextoys? Daar rust best een flink taboe op! Waar vrouwen anno 2020 als nooit tevoren worden aangemoedigd om aandacht te besteden aan hun intieme delen, schamen veel mannen zich nog voor masturbatie en het gebruik van seksspeeltjes. Totaal onnodig, als je het ons vraagt. Sterker nog: wij vinden dat élke man eens aan de gang moet zijn gegaan met een speeltje. En als je er dan toch een kiest: ga dan voor een automatische masturbator. Waarom? Dat gaan we je vandaag haarfijn uitleggen!

Sextoys voor mannen

“Seksspeeltjes zijn de beste manier om een ​​veel betere bedpartner te worden”, zegt een seksexpert hierover. “Met seksspeeltjes kun je leren hoe je je hele lichaam kunt verkennen met meer geduld en vaardigheid, en je leert hoe je vroegtijdige ejaculatie na penisgerichte masturbatie kunt voorkomen. Dit sluit heel goed aan bij het waarderen van het lichaam van je partner en het leren hoe je je geliefde kunt ontspannen terwijl je opwindt”, vervolgt hij.

Seksspeeltjes kunnen mannen ook helpen een orgasme te vertragen, hard te blijven na een orgasme en meerdere orgasmes te hebben. Als je eenmaal over deze mentale berg heen bent en dit ervaart, maak je je geen zorgen meer over te snel ejaculeren, het verliezen van je erectie of het niet kunnen krijgen van een erectie. Kortom: sextoys lijken het ideale middel voor mannen die ooit tijdens hun leven dergelijke issues hebben ervaren. En daarnaast is het ook nog eens een leuke aanvulling op een handjob!

De automatische masturbator

Dit brengt ons bij automatische masturbators. Want hoewel we vrij zeker weten dat je inmiddels sowieso weleens over een Fleshlight of ‘Pocket Pussy’ hebt gehoord, zijn automatische masturbators op dit moment het Walhalla van sextoys van mannen. Maar wat maakt deze specifieke speeltjes nou zo bijzonder?

Nou, om te beginnen zijn automatische masturbators in de meeste gevallen volledig handsfree te gebruiken, of ten minste met minimale inspanning. Je kunt het een beetje vergelijken met een dildo versus een trillende vibrator bij vrouwen: waar de dames met de dildo álles nog zelf moeten doen, zorgt de trillende en soms bewegende vibrator ervoor dat het meeste werk uit handen wordt genomen. Hetzelfde is het geval bij automatische masturbators.

Tal van verschillende soorten

Zelfs wanneer we kijken naar verschillende automatische masturbators, dan zien we nogal wat onderlinge verschillen. Niet alleen qua prijs, maar ook qua functionaliteiten. Juist deze varieteit maakt het een opkomende trend bij mannen om hiermee te experimenteren. Zo kun je kiezen voor een simpele sleeve die enkel trilt, maar zijn er ook masturbators die volledig op en neer gaan – precies zoals een vrouw dat zou doen!

Is zo’n elektrisch of automatisch apparaat nog nét even teveel voor je, en begin je liever wat eenvoudiger? Dan zijn er genoeg overige masturbators zonder al die bijzondere functies. Dit zijn eigenlijk de Fleshlights en Pocket Pussy’s waar we het hierboven al over hadden: no-nonsense sextoys waar je direct mee aan de slag kunt.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *