Superdry: stoer, eigenzinnig en fashionable!

Unieke details en hoogwaardige kwaliteit materialen kenmerken het Britse mode succesverhaal achter Superdry. Superdry herenmode is gebaseerd en geïnspireerd op Japanse invloeden, Amerikaanse vintage sportkleding en Britse klasse. Deze combinatie zorgt voor een spannend modern merk met groot onderscheidend vermogen

Superdry waarden

Kwaliteit, authenticiteit en ontwerp zijn al sinds de oprichting in 2003 de grootste drijfveren achter het immens succesvolle merk. Modemerk Superdry heeft zich ontwikkeld tot een heus Brits lifestyle merk met een wereldwijd bereik. Het merk profileert zich graag als een spannend mode merk dat het Amerikaanse vintage gevoel combineert met Japanse graphics en Britse stijl. De kleding is ultracomfortabel met opvallende details en sprekende logo’s.

Uitgebreide collectie

De uitgebreide collectie mannenmode bestaat uit onder andere stoere T-shirts, comfortabele sweatpants, heerlijk comfortabele sweaters en vesten om in weg te kruipen en technische jassen van duurzaam materiaal. Kortom, een breed aanbod herenkleding. De collecties zijn uitgesproken trendy, hebben een geheel eigen stijl en zijn zeer degelijk door het authentieke Britse kleermakerswerk. De kledingstukken worden gekenmerkt door de authentieke wassingen, kleurencombinaties, opvallende graphics en fijne pasvormen. Dit resulteert in de unieke straatkleding, gemaakt met oog voor detail.

Superdry doelgroep

De collecties van Superdry bevatten standaard veel kleur, afgestemd op de laatste trends. Tel hier de uitermate comfortabele en aansluitende pasvorm bij op en je hebt een merk dat garant staat voor succes. De doelgroep van Superdry draagt graag eigenzinnige kleding van een goede kwaliteit. Door het onderscheidende vermogen van Superdry heeft het merk een exclusieve aantrekkingskracht en zijn bekende mode liefhebbers trouwe fans. De herenkleding van Superdry is eindeloos te combineren en past perfect bij de stadse man van nu. Superdry straalt internationale allure uit en past bij elke persoonlijke smaak. Klinkt goed, nietwaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*