Stijlvol de zomer in met de herenschoenen van Clarks

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Daar helpen we je hier op Mannenblog graag bij! Vandaag in de spotlights: Clarks. Clarks is hét merk herenschoenen voor mannen die houden van een moderne en casual outfit. Als jij als man graag goed voor de dag wilt komen, maar je wilt je niet kleden alsof je naar een sollicitatiegesprek gaat of moet gaan afdansen, dan zijn de herenschoenen van Clarks echt jouw merk. Het merk biedt gemakkelijke schoenen voor heren. Je kunt kiezen uit zogenaamde bootschoenen en comfortabele instappers. Die zijn prima geschikt om te dragen in je vrije tijd. Maar ook als je casual gekleed naar je werk kunt zijn deze schoenen een prima keuze.

Hippe sneakers voor de moderne man

Als jij van hippe schoenen houdt dan zijn de sneakers van Clarks een aanrader, deze zijn onder andere te verkrijgen bij De Schoenenfabriek. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en kleuren combinaties. Als je meerdere paren in je kast hebt staan dan kun je nog eens afwisselen. Je kunt je schoenen dan optimaal afstemmen op je outfit. En er natuurlijk indruk mee maken als je jezelf goed wilt presenteren. De Clarks sneakers zijn van uitstekende kwaliteit en daardoor zeker geschikt voor meer dan 1 seizoen. Jaarlijks wordt er een nieuwe collectie gepresenteerd. Uiteraard geldt dit laatste ook voor de collectie boots en sandalen.

Een breed assortiment aan schoenmaten

Clarks houdt er rekening mee dat niet iedere man een standaard schoenmaat heeft. Daarom zijn de Clarks schoenen ook in halve maten beschikbaar. Je kunt een keuze maken uit de maten 39,5 tot en met 45. De maten 41,5 en 42,5 zijn daarbij als speciale maten beschikbaar. Op die manier kun je altijd de juiste schoenmaat bestellen. Wel zo prettig want op die manier koop je altijd een paar schoenen dat perfect past.

Ruim twee eeuwen schoenenmode uit Engeland

Het schoenenmerk Clarks, aanvankelijk alleen voor heren, vandaag de dag ook voor dames en kinderen, werd opgericht in 1825 door de gebroeders Cyrus en James Clark. Hun eerste schoenenfabriek stond in het dorp Street in het Engelse Somerset. Inmiddels is Clarks uitgegroeid tot één van de grootste schoenenfabrikanten ter wereld. Jaarlijks worden er zo’n 50 miljoen paar schoenen geproduceerd en verkocht.

Clarks richt zich tot op de dag van vandaag op het maken van comfortabele schoenen die door een breed publiek gedragen kunnen worden. Maar naast comfort is ook kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. Clarks heeft een reputatie hoog te houden. Daarom worden voor het maken van hun schoenen altijd de beste materialen gebruikt. Zo ontwikkelde Clarks C-Shell, een membraan voor schoenen dat water buiten houdt en ervoor zorgt dat je altijd warme voeten hebt. De zolen van Clarks schoenen zijn voorzien van speciale dempende lagen om het lopen nog comfortabeler te maken. Op deze manier kun je gerust een hele dag je schoenen dragen zonder pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen.

Kortom: schoenen die er niet alleen geweldig uit zien, maar ook nog eens super lopen. Heb jij je nieuwe schoenen al uitgekozen?

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *