Nooit meer slecht slapen in dit extreem luxe bed van 84.000 euro

Heb je altijd al willen weten hoe slapen in pure luxe aanvoelt? Ontdek ’s werelds duurste bed van Vispring. We weten allemaal dat slaap net zo belangrijk is als gezond eten, drinken, water en lichaamsbeweging voor onze algehele gezondheid en welzijn. Vispring is nog een stapje verder gegaan in hun zoektocht naar een perfecte nachtrust en introduceert het Diamond Majesty-bed.

Vispring is een gerenommeerd Brits erfgoedmerk, dat in april 2018 het Diamond Majesty-bed voor het eerst tentoonstelde in Salone del Mobile, Milaan. Het bed is gemaakt met behulp van ongeëvenaarde expertise in het maken van matrassen. Ontworpen door Vispring met een unieke combinatie van vanadium pocketveren en luxueuze vullingen voor de ultieme slaapervaring, met exclusieve nieuwe designdetails, waaronder een met de hand geborduurde Britse vlag. Het prijskaartje: 84.000 euro.

Dit prijskaartje heeft het te danken aan de luxe vulling van gemengd Platinum-gecertificeerde Shetland-wol en kasjmier, maar ook zijde en bamboe. Daarnaast heeft de Diamond Majesty een speciale vulling die exclusief is voor Vispring, Britse paardenstaart en twee nieuwe luxe materialen: biologisch katoen en losse vicuna. Vicuna is ultrazacht en hypoallergeen, met uitstekende isolerende eigenschappen om de slaper gedurende de nacht ultiem comfort te bieden, ongeacht de temperatuur.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *