Manieren om je libido op een natuurlijke manier te stimuleren

De seksdrive van mannen kan per man verschillen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je soms meer en een andere keer minder zin hebt. Dat is ook helemaal niet erg, tenzij het een terugkomend thema is. Voor je partner en voor jezelf kan seks namelijk heel gezond zijn. Het is namelijk goed voor je gezondheid, immuunsysteem en humeur. Er zijn verschillende manieren om je libido op een natuurlijke manier te stimuleren. Sommige opties zijn eenvoudiger dan je denkt. Wij zetten er een aantal voor jou op een rijtje.

Voor ieder zijn eigen aanpak

Je kan je libido op allerlei manieren opkrikken. Je kan bijvoorbeeld voor bepaalde voeding kiezen, stress vermijden of erectiepillen kopen. Het doel is om uit die negatieve cirkel te komen en juist de weg omhoog te slaan. Want een laag libido zorgt er voor dat je minder fijn in je vel zit, een mindere gezondheid krijgt en dit leidt tot een nog lager libido. Tijd om het tij te keren dus! Sommige opties zijn een stuk drastischer dan de ander, de keuze is aan jou welke manier je kiest.

Voeding in, stress out

Afrodisiacum, ook wel lustopwekkende voedingsmiddelen. Bepaalde etenswaren kunnen zorgen voor een verhoogd libido. Het kan natuurlijk dat bepaalde voeding bij de ene persoon wel werkt, en bij de ander niet. Toch is het een eenvoudige manier om te testen of het voor jou werkt. Voorbeelden hiervan zijn oesters, rode wijn en bepaalde kruiden zoals nootmuskaat en saffraan. In deze voeding zitten verschillende stoffen die die de testosteron en dopamine verhoogd. Hierdoor krijg je een beter gevoel en heb je dus ook zin in seks.

Wanneer je veel stress hebt, zul je automatisch minder zin hebben. Dit komt doordat stress zich focust op ‘overleving’. Alle andere delen van je lichaam worden dan op een wachtstand gezet om energie te besparen. Gelukkig kun je stress eenvoudig verminderen. Sport is hiervan een mooi voorbeeld. Lichaamsbeweging is een echte uitlaatklep, waardoor je minder stress hebt. Daarnaast is er een verband te zien tussen overgewicht en een lage seksdrive.

Erectiepillen

Vind je het letten op al die voeding en stress te veel werk? Dan zijn erectiepillen een mooie oplossing voor jou. Je kunt bijvoorbeeld Viagra of andere natuurlijke pillen zoals King Active pillen kopen. Een uur na inname van de pil kan je er vol tegen aan. Je zult meer zin hebben in seks, waardoor je het vaker doet én alle voordelen van seks voor je gezondheid ervaart!

Lees ook deze artikelen