Het beste idee ooit? Varen met de mannen!

Terwijl we momenteel nog allemaal compleet in lockdown zitten vanwege het coronavirus, is het nu juist het perfecte moment om na te denken over leuke activiteiten als alle ellende voorbij is. Dat doen we hier ook op de redactie van Mannenblog. Wanneer het aankomt op leuke activiteiten voor mannen is er namelijk flink wat te verzinnen. Maar gezien het lekkere weer alweer in aantocht is, staat er één aan de top: een heerlijk dagje varen met de mannen!

Ontelbare avonturen

Varen is leuk, varen is avontuurlijk, varen is op en top mannelijk! Met een klein groepje gaan varen is perfect als je bijvoorbeeld iets speciaals in je leven wilt vieren, zoals een jubileum of verjaardag, maar óók als je gewoon lekker een pilsje wilt drinken onder de brandende zon. Waarschijnlijk denk je meteen aan een gigantisch jachtschip zoals rijke miljonairs die hebben en waarbij de wereld aan je voeten ligt. Maar ook een kleinere sloep online kopen is een perfecte keuze voor heel wat vermakelijke dagen. Met zo’n sloep kun je namelijk met zijn allen lekker aan het bier, om vervolgens te genieten van een lekkere BBQ op dat prachtige afgelegen strand dat je alleen per boot kunt bereiken – het wordt niet beter dan dat.

Leer een nieuwe skill

Naast dat een dagje (of meerdere) varen ontzettend leuk is, maakt het ook de echte man in je los. Het veilig besturen van een boot vereist het beheersen van nieuwe vaardigheden – en het beheersen van nieuwe vaardigheden houdt je geest scherp. Van knopen tot navigatie, van ankeren tot aanleggen in een jachthaven, van het kennen van je bakboord en je stuurboord en je boeg… hoe meer je leert hoe meer je zult genieten van je ervaring. Leer de woordenschat, de regels van het varen, de eigenaardigheden van de elektronica en de fijne kneepjes van het werken in alle combinaties van stroming, getij en wind. Geloof ons: je bent binnen no-time verliefd!

De volledige controle over je vakanties

Altijd al eens met de mannen op vakantie gewild? Met een boot heb je dé vrijheid die je zoekt. Als je op het water bent, ga je waar je wilt, wanneer je wilt, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Of het nu een zonnige zaterdag is, een weekend het land rond of meerdere dagen in Ibiza, je bepaalt altijd je tempo. Jij bepaalt wat je eet en wanneer. Je beslist waar je de nacht doorbrengt. Een vakantie op je eigen boot kan zo luxe of eenvoudig zijn als je maar wilt. We weten zeker dat jij en je maten een perfecte invulling kunnen bieden.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *