Goedkope horloges en sieraden van bekende merken? Het kan!

Vaak is goedkoop duurkoop, dat weten we allemaal. Denk bijvoorbeeld aan een horloge van een paar tientjes bij de koopjes winkel om de hoek. Veelal komen deze klokken uit China, en zijn ze gemaakt van de goedkoopste materialen. Grote kans dat na een paar weken dragen het bandje uitrekt, het glas breekt, en het batterijtje leeg is. Zonde van het geld natuurlijk! Dan hebben we het nu puur over de kwaliteit, maar je draagt een horloge natuurlijk niet enkel om de tijd vanaf te lezen…

Prijs is belangrijk, maar het oog wil ook wat

Hoewel wij Nederlanders van nature op de centjes letten, wilt de moderne man er natuurlijk ook goed uitzien! Horloges en sieraden zijn natuurlijk mode accessoires om goed mee voor de dag te komen. Grote kans dat jij liever niet een merkloos klokje draagt van de plaatselijke koopjes winkel, maar liever gaat voor een mooi Hugo Boss of Tommy Hilfiger horloge. Eigenlijk gek, als je bedenkt dat beide klokken evengoed laten zien hoe laat het is.

Een horloge is emotie

Het mag duidelijk zijn: een horloge kopen doe je op basis van emotie. Misschien ben je een avontuurlijk type met een sportieve levensstijl. Waarschijnlijk spreekt een metalen horloge of juist een kleurrijk kunststof horloge je dan aan. Denk aan merken als Casio en Lacoste. Ben je meer een zakelijk figuur die druk aan z’n carrière werkt? Kies dan voor een chic horloge met leren van, van bijvoorbeeld Hugo Boss of Olympic.

Maar vergeet je portemonnee niet!

Dat jij je keuze maakt op basis van emotie, dat weten de grote merken natuurlijk ook. Begrijp me niet verkeerd, elke ondernemer moet geld kunnen verdienen, groot of klein. Maar, de marges op merk horloges en sieraden zijn gigantisch. En wie draait daar voor op? Juist: jij! Wees hiervan bewust als je weer door het raam van de juwelier staat te turen naar de nieuwste collectie. Is er dan geen slimmere manier om aan mooie sieraden te komen, zonder gelijk honderden euro’s kwijt te zijn? Jazeker, die is er.

Online horloge en sieraden outlet

Je moet even zoeken, maar ze bestaan: online outlets gespecialiseerd in horloges en sieraden. starlounge.nl is hier een goed voorbeeld van. Hier vind je mooie horloges van alle bekende merken, met aanzienlijke kortingen. Hoe dit kan? Dergelijke webshops werken volgens het outlet principe. Ze kopen restantpartijen op, voor relatief weinig geld. Hierdoor kunnen ze de horloges veel goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld een traditionele juwelier. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie Tommy klok dragen, voor een zacht prijsje. Ideaal wat ons betreft.

De nadelen wegen niet op tegen de voordelen

Natuurlijk, een outlet verkoopt doorgaans niet de nieuwste modellen. Maar hoe erg is dat? Veel bekende merken brengen continu nieuwe modellen op de markt. Zoveel verandert er echter niet. Een horloge uit een collectie van een vorig seizoen is minstens even trendy als een gloednieuw model. Het kan je alleen wel zo honderden euro’s besparen. Makkelijke keuze toch?!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *