De XS, XR en de iPhone XS Max: next level speelgoed

Apple heeft het jaar 2018 nog even lekker afgesloten met een actie die bij veel Apple fans nog lang zal blijven hangen. Apple kwam namelijk niet met één of twee nieuwe toestellen. Nee, Apple had het idee om gewoon maar liefst drie nieuwe toestellen op de markt te brengen. Het gaat hier om de iPhone XS, iPhone XR én de iPhone XS Max. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Met deze mini computer kun je vrijwel alles. Een laptop of computer wordt voor de meeste dagelijkse bezigheden overbodig. Net als bij de iPhone X hebben de nieuwe toestellen geen randen, dus de gehele voorkant is voorzien van een super scherp OLED beeldscherm. Van de drie toestellen, heeft alleen de iPhone XR een LCD scherm. De XR-variant kan dan ook worden gezien als de ‘budget-telefoon’ (al kost deze telefoon natuurlijk ook meer dan genoeg). De XR is qua camera, scherm, processor en andere specificaties net iets minder, maar nog steeds erg goed!

Nieuwe iPhone 2018 prijzen en afmetingen

Toestel
Schermafmeting
Prijs
iPhone XS
5,8 inch
1159 euro
iPhone XR
6,1 inch
859 euro
iPhone XS
Max 6,5 inch
1259 euro

Best wel prijzig

Als je van plan bent één van deze telefoons te kopen, moet je er best wat euro’s voor neerleggen. Het zou zonde zijn als zo’n telefoon binnen korte tijd alweer beschadigd raakt en het is logisch dat je er voorzichtig mee bent. Met zo’n duur toestel kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Schade voorkomen is altijd beter dan schade herstellen. Het is zeker geen verkeerd idee om je telefoon goede bescherming te bieden. Dit kun je doen met een hoesje voor de iPhone XS Max, iPhone XR of iPhone XS. Om het hightech scherm te beschermen kun je beter zo snel mogelijk een screenprotector op het scherm plakken.

Nieuwe iPhone, nieuwe functies

Hoewel de iPhone XS en de XS Max van elkaar verschillen qua formaat, hebben ze een aantal verbeteringen die overeenkomen. De toestellen hebben een scherm met ondersteuning voor Dolby Vision. Dit zorgt voor een betere kleurweergave. De speakers zijn ook verbeterd, net als het glas. Het glas is duurzamer, krasbestendiger en het glas aan de achterkant zorgt dat de telefoon sneller draadloos oplaadt. De laatste verbetering is de waterbestendigheid: van IP67 naar IP68, wat zorgt dat het toestel 30 minuten onder water kan met een maximale diepte van 2 meter.

Voor de echte Apple fan is dit natuurlijk een heel mooi toestel en zeker de moeite waard. Waarschijnlijk hebben de diehards al een nieuwe iPhone besteld of zelfs al in hun bezit. Als je dit nog niet hebt, heb je natuurlijk genoeg tijd om alsnog te laten zien een echte Apple fan te zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*