Dé luxe badjas met alles erop en eraan die jij moet hebben

Nu er sprake lijkt te zijn van een tweede coronagolf in Nederland zijn de regels weer aangescherpt. Thuiswerken is de norm, bezoek wordt beperkt en sportwedstrijden vinden plaats zonder publiek. Hierdoor zal jij hoogstwaarschijnlijk meer tijd thuis doorbrengen, dus dat betekent meer ruimte voor comfort. Een mooi moment om jezelf te verwennen.

Meer ruimte voor comfort

Zoals gezegd mag jij voorlopig geen sportwedstrijden meer bezoeken in het weekend. Gelukkig kan jij nog altijd thuis vanuit je luie stoel naar je favoriete sport kijken. Is het dan niet heerlijk om dat in een extreem comfortabele badjas te doen? Of draag de badjas gedurende de week om het thuiswerken extra comfortabel te maken. Deze aparte periode leent zich er in ieder geval uitstekend voor.

Dé badjas waar jij naar op zoek bent

Bamigo heeft een bamboe badjas uitgebracht met alles erop en eraan. Deze luxe badjas heeft een royale overslag, een gave sjaalkraag, knoopceintuur in de taille en diepe steekzakken. Met een handig ophanglusje hang je de badjas eenvoudig op in je badkamer, slaapkamer of je thuiswerkplek. De badjas is heerlijk zacht en lekker warm. Verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en grijs melange.

Comfortabel in meerdere situaties

Een goede badjas is niet te lang, maar ook zeker niet te kort. De bamboe badjas van Bamigo valt bij een gemiddeld persoon op de knieën. Hierdoor heeft hij voor velen de ideale lengte. Daarnaast is de badjas multifunctioneel. Je kan er thuis perfect in ontspannen, maar hij is ook uitermate geschikt voor een saunabezoek en voor wellness. In deze stijlvolle badjas mag jij absoluut gezien worden!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *