Auto verkopen? Val op met een persoonlijke autoreclame!

Als je ooit je auto hebt geprobeerd te verkopen, dan weet je dat het best lastig kan zijn om op te vallen tussen alle andere duizenden auto-advertenties. Verzekeraar Centraal Beheer komt nu met iets ontzettend cools om je daarbij te helpen: gepersonaliseerde autoreclames!

Per maand worden er ongeveer 60.000 auto’s onderling door consumenten verkocht. Door het enorme aanbod wordt opvallen tussen alle andere autoadvertenties steeds moeilijker. Daarom biedt Centraal Beheer consumenten nu de mogelijkheid een op maat gemaakte reclame op te nemen om zo hun auto sneller te verkopen. Ellen van der Horst, campagnemanager bij Centraal Beheer: “Met een persoonlijke reclame gaan we consumenten ondersteunen in de verkoop van hun auto. We willen laten zien dat we altijd een stapje verder gaan voor onze klanten en niet voor niets eind april 2018 zijn uitgeroepen tot de klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland”.

Flitsende autoreclame

Je kan nu dus via Centraal Beheer je eigen auto-reclame maken en hierbij kiezen uit verschillende thema’s als luxe, Hollywood en natuur. Van der Horst: “Je kunt het zien als een wasstraat waar je inrijdt en weer uit rijdt met een kant en klare persoonlijke reclame.” Door gebruik te maken van verschillende beamers, camera’s en een voice-over kan de consument zijn eigen autoreclame zo flitsend mogelijk maken. Het maken van het reclamefilmpje neemt niet meer dan een minuut in beslag. Het filmpje kan vervolgens door de consument gedeeld worden via social media of een autoverkoopsite.

Sounds good, toch?! De persoonlijke reclames moeten er dus voor zorgen dat je je auto véél sneller verkoopt. Van der Horst: “Op deze vernieuwende manier helpen we de klant om extra op te vallen tussen alle andere autoadvertenties.”

Wil je ook je auto verkopen met zo’n coole persoonlijke commercial? Dan kan je je tot en met 10 juni hier aanmelden voor een professionele autoreclame!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *