4 tips voor een Valentijnscadeau

Valentijnsdag komt ieder jaar terug, maar wat ga je dit jaar nu weer geven aan je vriend of vriendin? Zeker als jullie al langer een relatie hebben kan het lastig zijn wat je dit jaar weer wilt gaan kopen. Daarom hebben wij hieronder vier tips voor een Valentijnscadeau.

Cadeau met foto

Een cadeau met veel waarde is meestal een cadeau waar een persoonlijk tintje aan zit. Foto’s kunnen een heel leuk voorbeeld zijn van dit persoonlijke tintje. Als je veel leuke foto’s hebt, kun je bijvoorbeeld gaan voor een fotoboek met allemaal leuke herinneringen van jullie samen. Ook kun je met één foto iets leuks maken. Denk bijvoorbeeld aan een mok met foto, of je laat de foto bedrukken op een trui die een knuffel aan heeft. 

Sierraad

Een sieraad kopen kan voor zowel een man als een vrouw, denk bijvoorbeeld aan een horloge. Je kunt heren horlbroges kopen voor de mannen die deze stijl mooi vinden, maar je kunt ook een ‘normaal’ horloge kopen. Naast een horloge is een ketting, ring of oorbellen voor als je een vriendin hebt ook altijd leuk. 

Uit eten

Je hoeft natuurlijk niet per se iets fysieks te kopen voor jouw geliefde, je kunt het geld ook besteden aan iets wat jullie samen kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, dit is leuk voor jullie beide en ook nog eens romantisch.

Wat lekkers

Iets wat altijd in de smaak valt is wat lekkers, je hebt tegenwoordig enorme chocoladerepen, of chocola met eetbare foto’s er op geprint. Een valentijnscadeau hoeft ook niet altijd groots te zijn, soms is je vriend of vriendin meestal nog het meest blij met een lekkernij die hij of zij normaal gesproken niet vaak eet. 

Valentijnsdag is een herhalende feestdag, maar wat moet je iedere keer kopen voor je vriend of vriendin? Als je iets wil met een persoonlijke tint, kun je bijvoorbeeld gaan voor een foto cadeau. Je kan een boekje maken met een collectie foto’s, of een aparte foto op bijvoorbeeld een mok laten printen. Een sieraad voor man of vrouw valt meestal ook goed in de smaak, denk hierbij aan een horloge als voorbeeld. Als je niet een echt fysiek cadeautje wilt halen, is het ook altijd gezellig en romantisch om samen uit eten te gaan. Als laatste kan je als je op zoek bent naar een wat kleiner cadeautje natuurlijk ook altijd gewoon iets lekkers halen voor degene van wie je houdt. 

Lees ook deze artikelen