Met de ‘Manly’-app creëer je de perfecte gespierde body voor de beste selfies

Ben je dol op een goede topless selfie maar staat de enige sixpack die je hebt in de koelkast? Dan hebben we nu de perfecte app voor je. Manly is de nieuwste app voor fotobewerking die speciaal is ontworpen voor mannen die eruit willen zien als een Griekse god. Gewoon, omdat dat het goed op Tinder en Facebook, natuurlijk!

Met de app kunnen gebruikers hun foto bewerken met een eindeloze reeks esthetische opties om er ‘mannelijker’ uit te zien. Om specifieker te zijn nemen gebruikers een body shot zoals ze zouden doen voor Instagram en voeren ze hem door het speciale fotobewerkingsprogramma. De opties variëren van algemene lichaamsvorm tot grotere borstspieren, buikspieren en biceps. Er is zelfs een “chique en coole tatoeage”-functie waarmee mannen een reeks tatoeageontwerpen kunnen toevoegen om voor de ultieme mannelijke look te gaan.

Daar houdt het echter nog niet op, Manly laat gebruikers zelfs hun huidskleur veranderen en hun kapsel en baardstijlen veranderen. Gebruikers die een volledige narcist willen worden, kunnen kiezen voor accessoires of gekleurde contactlenzen. “Veel mensen denken dat lichaamsbeeldstrijd alleen invloed heeft op vrouwen, maar we hebben een toenemend aantal mannen gezien die wanhopig proberen te voldoen aan het mannelijke schoonheidsideaal dat we constant door de media en reclame heen zien – een ‘fit, ripped en gespierd ‘lichaam’, vertelde Denise Hatton, medeoprichter van de Be Real-campagne, aan The Independent .

Manly is eind vorig jaar gelanceerd in de App Store en heeft tot nu toe een hoge rating. Waarschijnlijk vanwege de nieuwigheidsfactor en omdat het gratis te downloaden is. Ga jij ook scoren op Tinder?

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *